Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، علی زرافشان ظهر امروز در تجلیل از فرهنگیان و دانش‌آموزان مسابقات و جشنواره‌های علمی و عملی و معلمان پژوهنده در اردوگاه دانش‌آموزی بادله اظهار کرد: پژوهش نقش اساسی در زندگی فردی و اجتماعی ملت‌ها دارد و به همین دلیل پژوهشگر و محقق بودن تکلیفی است که خداوند برای همه انسان‌ها قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تصمیم‌ها و کارهای‌مان را نباید موکول به اندیشه‌های دیگری کنیم و از ما سلب تکلیف نمی‌کند و هر کسی در زندگی فردی و اجتماعی خودش مسؤول است به چیزی عمل کند که به آن علم پیدا کرده است.

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: خداوند ابزار تحقیق و پژوهش و دستیابی به علم که مبنای عمل ما باشد را نام برده است.

زرافشان با بیان اینکه انسان‌ها باید تلاش کنند از امکاناتی که خداوند در اختیارشان قرار داده به کسب علم دست پیدا کنند، عنوان کرد: اصل پژوهش و تحقیق و اصل کسب علم از روش‌های علمی در واقع یک امر پسندیده و مقدس است که خداوند ما را به آن دعوت کرده است.


این مسؤول خاطرنشان کرد: پژوهشگران عامل به امر پژوهش هستند که موجب توسعه علم و دانش می‌شوند و دسترسی علم را برای دیگران فراهم می‌کنند.


وی با بیان اینکه امروزه جامعه ظرفیت پژوهش دانش‌آموزان را به رسمیت شناخته است، گفت: اعتماد به ظرفیت پژوهش آموزش و پرورش به سبب تلاش و توانمندی‌های دانش‌آموزان و معلمان بوده که این پژوهش‌ها مورد قبول همگان قرار گرفته است.


معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۷۵ درصد کل کارکنان اداره آموزش و پرورش لیسانس به بالاتر هستند، گفت: ظرفیت بزرگ و بالقوه‌ای است و باید بستر آن آماده شود و این بستر به فعلیت برسد و برای تقویت آموزش و پرورش خودمان استفاده کنیم.

وی بیان کرد: مسائلی که در جشنواره جابر و خوارزمی و المپیاد و سلول‌های بنیادین ارائه می‌شود برای این است که یک مسئله‌ای از جامعه حل کنند و امید بخش است که فاصله پژوهش و جامعه را که یکی از مشکلات حوزه پژوهش است را حل کند.


زرافشان با بیان اینکه در عرصه نانو رتبه چهارم جهان را داریم، یادآور شد: پژوهشگران، معلمان و دانشجویان به دنبال این هستند که از این علم برای تولید فناوری و حل مسائل جامعه استفاده کنند و در این زمینه هماهنگ هستند‌.


این مسؤول با اشاره به اینکه در حوزه اقدام‌پژوهی پیوند برقرار باشد، بیان کرد: ما باید پژوهش‌های خود را به سمت حل چالش‌ها پیش ببریم و این چالش‌ها می‌تواند مسائل جاری مدرسه ما باشد.


معاون متوسطه آموزش و پرورش اظهار کرد: در استان مازندران بیش از ۴ هزار طرح اقدام‌پژوهی ارائه شده که باید در این راستا ۴ هزار مشکل آموزشی استان نیز حل شده باشد و با توجه به چالش‌هایی که وجود دارد نشان می‌دهد که این طرح‌های پژوهی چالش‌ها را حل نکرده که هنوز با آن درگیر هستیم.

وی افزود: در فراخوان های موضوعات پژوهشی پرداختن به مسائل و مشکلات آموزش و پرورش مورد توجه قرار بگیرد.


زرافشان تصریح کرد: آوردن کتاب حل‌المسائل و کتاب‌های تست منابع یادگیری نیست و کمکی به ارتقای یادگیری نمی‌کند و منابعی که باید مورد توجه قرار بگیرد امکانات، تجهیزات، محتوای مطلوب و تولیدات چندرسانه ای است که می‌تواند به کیفیت و ارتقای آموزش و پرورش کمک کند.

وی با بیان اینکه طرح‌های اقدام‌پژوهی باید در کل کشور اشاعه یابد، گفت: بستری مانند آپارات برای معلمان ایجاد شود که بتوانند طرح‌های اقدام پژوهی و آموزشی را در قالب فیلم مشاهده کنند.

زرافشان تاکید کرد: اگر استان می‌خواهد پژوهش محور عمل کند تیم پژوهش استان پژوهش ها را ارزیابی و کاربست آنها را تدبیر کنند و در غیر این صورت پژوهش‌ها به کاربست و اشاعه نمی‌رسند و اشاعه بدون کاربست تغییری در جامعه و آموزش و پرورش ایجاد نمی‌کند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۴۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ نفر از معلمان زنجانی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته معلم، ۴۰ نفر از معلمان زنجانی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند.

علی اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: مطابق سنوات گذشته برنامه‌های متعددی برای هفته معلم در نظر گرفته شده است که با شعار «همه ما مدیون توییم» اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طبق هماهنگی صورت گرفته در سال‌جاری ۵۰ برنامه در هفته معلم اجرایی خواهد شد، اضافه کرد: تجلیل از مقام معلمان نمونه با حضور رؤسای قدیم آموزش و پرورش، تجلیل از بازنشستگان فرهنگی سال گذشته، برگزاری یادواره شهدای معلم، دیدار با معلمان تاریخ‌ساز استان، تجلیل از معلمان نمونه استان و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان از جمله این برنامه‌هاست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان همچنین با اشاره به دیدار معلمان کشور با رهبر معظم انقلاب در روز دوازدهم اردیبهشت ادامه داد: ۴۰ نفر از معلمان برتر استان در قالب این برنامه در دیدار معلمان با رهبر معظم انقلاب حضور خواهند داشت.

اسماعیلی با اشاره به برگزاری پویش سپاس معلم در استان زنجان گفت: در این پویش دل‌نوشته و خاطرات دانش‌آموزان از طریق شبکه شاد جمع‌آوری و از برگزیدگان تجلیل می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت معلمان خیر در استان گفت: معلمان خیر در استان با اختصاص بخشی از حقوق خود از دانش‌آموزان نیازمند حمایت می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به تبیین اندیشه‌های شهید مطهری در شبکه شاد گفت: مسابقه کتاب‌خوانی برای فرهنگیان و دانش‌آموزان و فراخوان خاطرات فرهنگیان در دو سال اخیر برای این هفته پیش‌بینی شده است.

کد خبر 748636

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۴۰ نفر از معلمان زنجانی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • هشت معلم نمونه استان ایلام تجلیل می‌شوند
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • دشمن به دنبال کم رنگ کردن ارزش حجاب است