Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش گفت: حدود ۸ درصد معلمان سراسر کشور در مقاطع مختلف تحصیلی ، بویژه در دوره ابتدای به صورت داوطلبانه در فعالیت اقدام پژوهی مشارکت دارند.

به گزارش ایسنا، فرهاد کریمی در حاشیه‌ اولین همایش ملی فرصت ها و چالش های اقدام پژوهشی در آموزش و پرورش در شیراز به خبرنگاران گفت: اساس کار معلمی بر پژوهشگری و تامل و اندیشه حرفه ای است  و هدف اساسی برنامه اقدام پژوهی و معلم پژو هند این است که معلمان ما  بتوانند در فعالیت آموزشی خود با تامل و ارزیابی فعالیت های خود ،برنامه‌ای برای توسعه تدریس و فعالیت های کلاسی خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر تاریخپه غنی فعالیت های معلم پژوهنده در کشور گفت: امسال بیست و یکمین سالی است که این برنامه در حال اجراست و ازافتخارات ما در جمهوری اسلامی این است که بتوانیم در مقیاس کشوری برنامه‌ای ملی برای مشارکت معلمین در امر پژوهش طراحی کنیم.

وی گفت: معلمین در قالب فعالیت های  اقدام پژوهی، تجارب مطلوب خو را در راستای بهبود امر آموزش و پروش مستند سازی می کنند و این مستندات  نیز در قالب بخشنامه و آیین نامه در اختیار مراکز مرتبط با آموزش و پرورش در سطح کشور قرار داده می شود تا  ضمن ارزیابی، بررسی شود.

کریمی با بیان اینکه "هیچ تشکیلات رسمی و سازمانی برای برنامه معلم پژوهنده در کشور وجود ندارد" گفت: با این وجود نزدیک به ۸ درصد معلمان سراسر کشور در مقاطع مختلف تحصیلی ، بویژه در دوره ابتدای به صورت داوطلبانه در این فعالیت مهم مشارکت دارند.

وی  همچنین گفت: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه زیر نظام پژوهش و ارزشیابی ، سه راهکار از سند تحول بنیادین به پژوهش ها و اقدام پژوهی معلمان اختصاص یافته که در چاچوب این راهکارها ۹ برنامه ملی برای حمایت و هدایت اقدام پژوهی معلمان تدارک دیده شده است.

سرپرست پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش از تاکید وزیر متبوع  بر امر تحقیق و پژوهش خبر داد و گفت: با این دیدگاه مسئولان به امر پژوهش، آینده اقدام پژوهی معلمان بسیار روشن خواهد بود و  امید است تا در آینده نزدیک شاهد رویداد های خوبی در این زمینه باشیم.

کریمی با اشاره به تغییراتی که در برنامه معلم پژوهنده انجام خواهد شد  ،گفت:تلاش این است تا این فعالیت به عنوان یک فعالیت رسمی و ملی ثبت شده و بدور از توجه بیش از حد  اداری و امتیازی به آن ،بیش از گذشته تقویت شود.

وی با اشاره به برگزاری دوره های  مختلف اقدام پژوهی در سراسر کشور گفت: به منظور تقویت معلمین فعال در این حوزه، لازم است تا فرهنگیان با مشارکت هر چه  بیشتر در این دوره ها ،زمینه تقویت فعالیتهای اقدام پژوهی و گزارشات خود در این  زمینه را فراهم کنند.

کریمی گفت: در چارچوب اقدام پژوهی، معلم به عنوان کانون تفکر و اندیشه در مدرسه مطرح می باشد و معلمین برای بهبود عمل خود باید حرفه ای بیندیشد و این مسیر می تواند به بهبود عمل حرفه ای آنها کمک کند.

وی فلسفه اقدام پژوهی را کمک به  بهبود عمل حرفه ای معلمین در مدرسه و کلاس درس عنوان کرد و افزود: فعالیت های اقدام پژوهی تنها شامل معلمین نمی شود و مدیران و سایر همکاران شاغل در پست های اداری نیز می توانند در قالب این برنامه ، تجربیات ارزشمند خود را در اختیار سیار همکاران قرار دهند.

به گزارش آموزش و پرورش استان فارس، در اولین همایش ملی فرصت ها و چالش های اقدام پژوهشی در آموزش و پرورش،  ۶۰۰ چکیده مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه این همایش در شیراز  ارسال شده که  ۲۲۰ مقاله از مجموع چکیده مقالات دریافتی، به عنوان مقالات برتر معرفی  و از این تعداد نیز بیش از ۹۰ مقاله به صورت سخنرانی ، پوستر و چاپ در ویژه نامه  ارائه خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در نشست خبری اظهار کرد: قریب به ۱۶ میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز و اولیا در کشور داریم و بخش اعظمی از جامعه متأثر از نظام تعلیم و تربیت است و این امر وظیفه خبرنگاران است.

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه ریشه سربلندی ایران عزیزمان در تربیت و ریشه تربیت را می‌توانیم در معلمان جستجو کنیم، ضمن تبریک هفته معلم و گرامی‌داشت مرتضی مطهری، تصریح کرد: مرتضی مطهری معلم انقلاب بود و در سایه روشنگری بینش و قدرت معلمی و مفاهیم انقلاب در اختیار جوانان قرار گرفت و از آموزه‌های ایشان هنوز بهره‌مند می‌شویم.

وی معلمی را مسئولیت سنگینی دانست، ابراز کرد: این شغل را با سایر مشاغل نمی‌توان مقایسه کرد، معلمی عشق است، شغل نیست.

فرهادی ادامه داد: آموزش و پرورش ۹۸۰ هزار نفر پرسنل کنونی دارد که در نظام رتبه‌بندی شرکت کردند و در بخش آموزش فعال هستند و کانون و اجتماع معلمان است.

سخنگوی آموزش و پرورش ابراز کرد: اعتماد عمومی به معلمان و مدرسه سرمایه گرانی است که باید سعی در حفظ آن کنیم و در گرو این سرمایه امنیت برای کشورمان بیافرینم.

وی افزود: انتخاب معلم نمومنه یک حرکت  نمادین است.این اتفاق یک قدر مطلق دقیق نیست، بلکه نسبی است و توانمندی‌هایی آن‌ها را شناسایی می‌کنیم.

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: نحوه شناسایی معلم اینگونه نیست که خود را کاندیدا کنند بلکه از طریق نظرخواهی از سایر معلمان، دانش‌آموزان و اولیا طرح نویی راه‌اندازی شد، زیرا بسیاری از معلمان از این کار معذورند و توازن معلمی، آن‌ها را محدود می‌کند؛ اما امسال این شناسایی به شکلی رقم خورد و ما به ارزیابی‌های چندگانه معلم، دانش‌آموز و اولیا ۹۳ هزار معلم در سطح مدرسه به عنوان نمونه انتخاب می‌شود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۴۰ نفر از معلمان زنجانی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • هشت معلم نمونه استان ایلام تجلیل می‌شوند
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • دشمن به دنبال کم رنگ کردن ارزش حجاب است