Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-همزمان با هفته پژوهش, به همت معاونت پژوهش, برنامه ريزي و نيروي انساني آموزش و پرورش نيشابور همايش اقدام پژوهي راهي به سوي تعالي سازماني در سالن جهاد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آريا در نيشابور ،معاون پژوهش, برنامه ريزي و نيروي انساني آموزش و پرورش نيشابوردر اين همايش اظهارکرد: اقدام پژوهي بهترين و مطمئن ترين راه براي حل مشکلات کاري است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داود عظيمي گفت: سال قبل بيش از 302 نفر از همکاران با شرکت در جشنواره آثار خود را به دبيرخانه شهرستاني ارايه دادند که از اين ميان 30 اثر برتر به مرحله استاني راه يافتند که در مرحله استاني پس از داوري مجدد خانمها فاطمه نجفي و مهري دهنوي به عنوان منتخب استاني معرفي شدند.
وي خاطرنشان کرد: بهترين راه حل مشکلش ارتباط موثر با والدين دانش آموز و آموزش برخي مهارتهاي زندگي بود.
عظيمي بيان کرد:در فرايند اقدام پژوهي معلمان تلاش  مي کنند براي مشکلات کاري خود از طرق پژوهش در عمل بهترين راه حل ها را پيدا کنندودر اين همايش چند گزارش برتر اقدام پژوهي توسط فرهنگيان نيشابور ارايه گرديد.
فاطمه نجفي معلم پژوهنده برتر استاني گزارش داد که چگونه توانسته است حافظه کوتاه مدت يکي از دانش آموزان خود را فعال نمايد.
مهري دهنوي ديگر معلم پژوهنده برتر استاني نيز به نتايج کار خود در خصوص رفع مشکل پرخاشگري يکي از دانش آموزان خود پرداخت.
زينب رضايي خانيکي دبير  دبيرستان هاي نيشابور مشکل عدم تمايل دانش آموزانش به انجام تکاليف منزل را موضوع پژوهش خود قرار داده بود وبا بيان راهکارهاي ابداعي خود رشد علاقه و همکاري دانش آموزان را دليل موفقيت و اثر بخشي اقدام پژوهي دانست.
هادي سبحاني و ليلا قاسميان در کار مشترک خود از راهکارهايشان براي بهبود خط تحريري دانش آموزان پايه اول گزارش دادند.
در اين جلسه معلمان پژوهنده در انتهاي ارايه گزارش خود به سوالات حاضرين پاسخ دادند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برگزاري همايش در نيشابور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش جهش تولید در دیم زار‌های روستای امام قیس شهرستان بروجن
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • برگزاری همایش جایزه استانی جوانی جمعیت ۲۶ اردیبهشت در قم 
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی در شهر خروشهرستان نیشابور
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور