Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، همایش بزرگداشت روز ملی پژوهش در آموزش و پرورش و تقدیر از معلمان پژوهنده کشور، امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.

در این مراسم پژوهشگران برتر آموزش و پرورش اعم از معلمان پژوهشنده برتر، پژوهشگر برتر، طرح‌های پژوهشی برگزیده، پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری برگزیده، تجارب برتر پژوهشی استان‌ها، شورای تحقیقات برگزیده استان‌ها، کینه‌های پژوهشی برتر حوزه ستادی، مدیران پژوهش‌سراهای برتر و دانشجومعلمان پژوهنده برتر تجلیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگر برتر

سعید علیایی از دانشگاه شهید رجایی، میثم غلامپور از خراسان جنوبی و مسلم افضلی از کرمان، به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند و حامد نیک‌پی از مازندران موفق به کسب عنوان پژوهشگر شایسته شد.

معلمان پژوهنده برتر

نفرات اول:

معصومه مهدیخانی از استان زنجان با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستم یادگیری نشانه‌های الفبای فارسی را با روش‌های شاد و فعال در دانش‌آموزان افزایش دهم». 

نسا ابراهیم‌تبار بورا از مازندران با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستیم با کمک شیوه‌های آموزشی هدفمند، یادگیری مفاهیم فارسی را در دانش‌آموزان بهبود بخشیم؟»

زهره فتحی و مژگان دهقانی از فارس با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستیم در راستای سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی سند تحول بنیادین، با اجرای طرح تن بد، مشکل اضافه وزن و چاقی دانش‌آموزان را حل کنیم».

نفرات دوم:

مریم محمدی از خراسان رضوی با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستم از طریق آموزش مهارت‌های زندگی میزان پرخاشگری دانش‌آموزان را کاهش دهم؟»

صفیه جانباز از گیلان با عنوان اقدام پژوهی «افزایش تاب‌آوری گروهی از دانش‌آموزان پایه دهم دبیرستان صیقلی‌های شهید کومله از طریق آموزش مهارت حل مسأله با تأکید بر رویکرد توانایی محور در سال تحصیلی 98-99»

نرگس سادات سجادی، یحیی خاصه، زهرا فلاحی و علی صادق‌پور از گلستان با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستیم با اصلاح سبک زندگی دانش‌‌آموزان دارای اضافه وزن و چاق، آنها را به دامنه مطلوب شاخص توده بدنی (BM) سوق دهیم؟»

صالح میرزایی از کردستان با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستم با آموزش معلمان، فرایند یاددهی - یادگیری مفهوم ضرب را در دانش‌آموزان پایه سوم مدارس چند پایه مدارس خود بهبود ببخشم».

بهنام یاسمی از ایلام با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستیم عملکرد تحصیلی دانش‌آموز مشکوک به بیش‌فعالی را بهبود بخشیم؟»

نفرات سوم:

پری زارعی از اصفهان با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستم عزت نفس دانش‌آموز پسر پایه اول مدرسه سیدجمال‌الدین اسدآبادی روستای حاجت آقا در سال تحصیلی 99-98 را تقویت نمایم؟»

فرشته سلطانیان از قم با عنوان اقدام پژوهی «چگونه توانستم انگیزه برخی از دانش‌آموزان پایه چهارم دبستان حضرت خدیجه(س) را نسبت به یادگیری درس علوم افزایش دهم؟»

بهشته پرخنده از خوزستان با عنوان اقدام پژوهی «نقش کانون‌های ورزشی درون مدرسه‌ای در پیشرفت، استعدادیابی و ایجاد انگیزه‌های تیمی دانش‌آموزان».

طرح‌های پژوهشی برگزیده

نفر اول: رشید احمدی‌فر از کردستان با عنوان طرح «نقش مراودات مرزی و پدیده قاچاق در انگیزه‌های تحصیلی دانش‌آموزان استان کردستان»

نفر دوم: نادر سلسبیلی از پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با عنوان طرح «ارزشیابی دوره‌ای برنامه درسی فارسی دوره اول ابتدایی»

نفر سوم:  غلام حیدرنیکخو از آذربایجان شرقی با عنوان «پایش وضعیت و شناسایی راه‌های افزایش گرایش دانش‌آموزان به شاخص‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش»

پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری برگزیده

نفر اول پایان‌نامه دکتری: مهنار تسلیمی از تهران با عنوان «عوامل و زمینه‌های شکل‌گیری فرهنگ سازمانی مدرسه و سنخ‌شناسی آن با تأکید بر شهر تهران»

نفر اول پایان‌نامه کارشناسی ارشد: فاطمه رهبری از مازندران با عنوان «تحلیل محتوای کتاب‌های فارسی و مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی»

تجارب برتر پژوهشی استان‌ها

رتبه اول: محسن سپهی، قاسم نعمتی، محمدرضا ساده میمندی و سودابه فرزانه از استان فارس با عنوان بسته «تشکیل مدارس پژوهنده در استان فارس»

رتبه دوم: اصغر سیفی از خوزستان با عنوان بسته «توسعه مشارکت معلمان در پژوهش‌های کیفی»

رتبه سوم: سید علی محمدی، امیرهوشنگ ملاحسینی، علی حیدرقمی، محمد شیری زاغه از قم با عنوان بسته «اجرایی نمودن شاخص‌های ارزشیابی فعالیت‌های پژوهشی»

شورای تحقیقات برگزیده استان‌ها

اول: شورای تحقیقات استان لرستان

دوم: شورای تحقیقات استان قم

سوم: شورای تحقیقات استان زنجان

کمیته‌های پژوهشی برتر حوزه ستادی

اول: معاونت تربیت‌بدنی و سلامت

دوم: شورای عالی آموزش و پرورش

سوم: سازمان نهضت سوادآموزی

معرفی مدیران پژوهش‌سراهای برتر کشور

اول: وحید راغب از پژوهش‌سرای رازی 2 خراسان رضوی

دوم: مینا انصاری نطنزی از پژوهش‌سرای اندیشه پویا تهران

سوم: زهرا نیکویی از پژوهش‌سرای ملاصدرای البرز

دانشجومعلمان پژوهنده 

رتبه اول: یونس اسماعیل‌زاده اقدم از دانشکده علوم پایه دانشگاه شهیدرجایی

رتبه دوم: افسانه عزیزی علویجه از دانشکده علوم انسانی دانشگاه شهیدرجایی 

رتبه سوم: بهمن طاهرخانی از دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شهید رجایی

رتبه اول: شیرین پورقاز از پردیس امام خمینی(ره) گرگان دانشگاه فرهنگیان

رتبه دوم: احسان طالبی از پردیس شهید رجایی شیراز دانشگاه فرهنگیان

رتبه سوم: امیرمحمد مؤمنی کوهستانی از پردیس دکتر شریعتی ساری دانشگاه فرهنگیان

انتهای پیام/

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معلمان دانش آموزان استان زنجان دانش دانشجومعلمان معلمان پژوهنده برتر چگونه توانستیم معلمان پژوهنده شورای تحقیقات آموزش و پرورش دانشگاه شهید دانش آموزان پایان نامه استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان

به گزارش "ورزش سه"، تیم‌ملی والیبال دانش‌آموزی ایران که با چهار پیروزی پیاپی مقابل اوگاندا، آلمان، بلژیک و هلند به مرحله یک چهارم نهایی رسیده بودند، ظهر امروز در ادامه بازی‌های درخشان خود و در حضور سفیر ایران در بلگراد، پیروزی مقتدرانه دیگری را در مسابقات والیبال دانش‌آموزان جهان ۲۰۲۴ مقابل تیم قدرتمند ایتالیا کسب کرده و توانست راهی جمع چهار تیم برتر جهان شود.

در دیدارهای دانش‌آموزی که در سه دست برگزار می‌شود، شیربچه‌های تیم‌ملی والیبال دانش‌آموزی کشورمان در رقابتی جذاب مقابل ایتالیای نامدار و دارنده سه عنوان قهرمانی دانش‌آموزان اروپا باز هم موفق ظاهر شد. دانش‌آموزان ایرانی در این بازی در دست اول با حساب ۲۵ بر ۱۹ و در دست دوم با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ پیروز شده و با پیروزی دو بر صفر به مرحله نیمه‌نهایی راه پیدا کردند.

در پایان این دیدار دکتر حسن‌پور سفیر ایران در صربستان و دیگر اعضاء سفارت کشورمان که برای تشویق بازیکنان ایرانی به سالن ویزورا آمده بودند، در حلقه شادی دانش‌آموزان نابغه ایرانی حضور یافته و در کنار آنان جشن صعود به جمع چهار تیم برتر جهان را برگزار کردند.

گفتنی است تیم‌ملی والیبال دانش‌آموزی کشورمان در مرحله نیمه‌نهایی فردا شنبه ۸ اردیبهشت ماه راس ساعت ۱۰:۳۰ به وقت تهران در بلگراد به مصاف چین تایپه خواهد رفت.

دیگر خبرها

  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • تیم والیبال دانش آموزان ایران به جمع چهار تیم برتر جهان راه یافت
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • راه‌یابی‌ دانش‌آموزان ایران به جمع چهار تیم برتر والیبال جهان
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • تجلیل از هزار و ۸۰۰ معلم نمونه در طرح سراسری «سپاس معلم»