Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@01:41:04 GMT

رشد صد در صدی اقدام پژوهی معلمان کردستانی

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۷۱۱۰

رشد صد در صدی اقدام پژوهی معلمان کردستانی

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، طالب محمدی در آیین تجلیل از معلمان پژوهنده، پژوهشگران و فناوران برگزیده استان؛ باتبریک هفته پژوهش، اظهار کرد: هرساله هفته چهارم آذر ماه به عنوان هفته پژوهش و 25 آذر ماه به عنوان روز ملی پژوهش با اهداف آشنایی با نقش، جایگاه و اهمیت پژوهش و تحقیق در اداره جامعه، سازمان‌ها و کشور، تعامل مردم و دست‌اندرکاران علم و پژوهش، اشاعه و مبادله دانش و اطلاعات پژوهشی و تقویت و گسترش فرهنگ پژوهش نامگذاری و برپا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

وی با بیان اینکه هفته پژوهش حرکتی نمادین در عرصه حیات علمی و پژوهشی کشور است؛ گفت: پژوهش، تلاش فکری منظم، ارزشمند و پرسش محور برای یافتن پاسخ و دستیابی به حقیقت است و پژوهش آموزشی در واقع کاربرد روش‌های علمی در مطالعه مسائل آموزشی است.

رییس پژوهشکده تعلیم و تربیت و دبیر ستاد هفته پژوهش استان با بیان اینکه هیچ نهادی به اندازه آموزش و پرورش نیازمند پژوهش نیست؛ اظهارداشت: گستردگی و جامعه شمول بودن، داشتن وظایف پیچیده و  ماموریت‌های حساس و برخورداری از بسترهای مناسب اهمیت پژوهش در آموزش و پرورش را دو چندان ساخته است.

درخشش معلمان و دانش‌آموزان کردستانی در طرح اقدام پژوهی

محمدی به درخشش معلمان و دانش‌آموزان استان در طرح اقدام پژوهی پرداخت و با بیان اینکه امسال در بخش دانش‌آموزی، مهدی فدای دین دانش‌آموز پایه دوم دبستان هیات امنایی معلم شهرستان قروه به عنوان پرافتخار دانش‌آموز خلاق و پیشگام در مطالعه برگزیده سال 99 دست یافت؛ گفت: در بخش فرهنگیان نیز رشید احمدی‌فر از دانشگاه فرهنگیان سنندج رتبه اول کشوری طرح پژوهشی برگزیده و صالح میرزایی از دیواندره رتبه دوم کشوری در معلم پژوهنده و را به خود اختصاص دادند.

دبیر ستاد هفته پژوهش استان با اشاره به اینکه در راستای کمک به فرهنگ سازی پژوهش، ایجاد انگیزه در فرهنگیان به امور پژوهشی و نیز الگوسازی در راستای معرفی معلمان پژوهشگر و خلاق، اقدامات و فعالیت‌های در سال 99 در آموزش و پرورش کردستان انجام گرفته است؛ تعیین اولویت‌های پژوهشی آموزش و پرورش استان در 12 محور و ابلاغ و فراخوان آن را یکی از این برنامه‌ها عنوان کرد.

محمدی انجام قرارداد و اجرای 12 طرح پژوهشی و پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری در سال 98 و عقد قرارداد و تفاهم نامه‌های پژوهشی با دستگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی استان را از دیگر برنامه‌های این حوزه برشمرد.

انجام 1100 مورد اقدام پژوهی توسط معلمان کردستانی

وی از انجام یک‌هزار و 100 مورد اقدام پژوهشی توسط معلمان استان خبر داد و گفت: خوشبختانه امسال در این زمینه نسبت به سال گذشته رشد 100 درصدی داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه کلیه طرح‌های اقدام پژوهی برتر در سال تحصیلی گذشته برای بهره‌مندی فرهنگیان به مدارس ارسال شده است؛ گفت: امسال 25 نفر از معلمان برگزیده استانی معلم پژوهنده مورد تجلیل قرار گرفتند.

دبیر ستاد هفته پژوهش استان همچنین از شناسایی 5 نفر از پژوهشگران برتر استانی به عنوان پژوهشگران منتخب ستاد پژوهش استان و 16 نفر از پژوهشگران فعال استان خبر داد و گفت: سه پژوهشسرای نواحی یک و دو سنندج و قروه نیز عنوان پژوهشسراهای برتر استان را به خود اختصاص داده‌اند.

معرفی مدیران برتر در زمینه پژوهش

محمدی با بیان اینکه در هفته پژوهش امسال مدیران آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، دیواندره و قروه به عنوان مدیران برتر در زمینه پژوهش معرفی شده‌اند؛ از شناسایی و تقدیر از 4 نفر از معلمین موثر در تربیت دانش‌آموزان پژوهشگر به انتخاب پژوهشسراها و گروه‌های آموزشی استان خبرداد.

وی برگزاری پنج دوره آموزشی توانمندسازی فرهنگیان در زمینه مقاله نویسی، گزارش نویسی و آشنایی با روش‌های تحقیق، برپایی نمایشگاه دستاوردها و آثار پژوهشی دانش‌آموزان و فرهنگیان با همکاری پارک علم و فناوری، اجرای طرح حامی(حمایت از معلمان مولف، مترجم و صاحب اثر)، تقدیر از 16 نفر از رابطین پژوهشی شهرستان‌ها و مناطق را از دیگر اقدامات در حوزه پژوهش عنوان کرد.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: طالب محمدی معاون پژوهش آموزش و پرورش کردستان آموزش و پرورش پژوهش استان دانش آموزان اقدام پژوهی هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند

ایسنا/گیلان نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند، گفت: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد، دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد.

آیت‌الله رسول فلاحتی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در دیدار با معلمان منتخب و نمونه استان که در سالن اجتماعات اداره‌کل آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن تبریک روز معلم به همه معلمان و فرهیختگان این عرصه، به روایتی از کتاب سیر و سلوک منصوب به سید بحرالعلوم اشاره و اظهار کرد: طبق آموزه‌های این کتاب، امام سجاد(ع) فرمودند «کسی که برای تربیت خودش، حکیمی نداشته باشد که او را ارشاد کند به سوی هلاکت و تباهی خواهد رفت».

وی با بیان اینکه همه ما مدیون آموزش و خدمات معلمانی هستیم که در کودکی به ما خواندن و نوشتن آموختند، افزود: شاگردانی که در کلاس درس معلم حاضر می‌شوند تا خواندن و نوشتن و علم بیاموزند در آینده ممکن است بزرگان و دانشمندانی همچون شهید تهرانی‌مقدم شوند؛ شهیدی که موشک‌هایش امروز قادر است موشک‌های نقطه‌زن آمریکا در اقیانوس اطلس را هدف قرار دهد و او خود معلم جبهه مقاومت شد.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه طبق روایت امام سجاد(ع)، ما وظیفه داریم برای خودسازی خود تلاش کنیم و انسان برای رسیدن به کمالات باید در مسیرش یک همراه خوب داشته باشد و لذا در هرجا نیازمند به معلم هستیم، معلمی که به ما درس و پیام دهد، گفت: طبق روایتی دیگر از بزرگان «کسی‌که به استاد رسید نصف راهش را طی کرده است» یعنی پیدا کردن استاد خوب هم هنر است و ما همیشه نیازمند به معلم و استاد هستیم‌.

وی معلمی را شغل انبیاء دانست و با بیان اینکه معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود تلاش کند، افزود: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد؛ دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد و لذا دانش‌آموز همواره خود را مدیون چنین معلمی می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان خطاب به این معلمان زحمتکش گفت: پس از ارتقاء خود سعی کنید برای ارتقای علمی و معنوی دیگران، دانش‌آموزان و دانشجویان خود از هیچ تلاشی دریغ نکنید و هرآنچه که آموخته‌اید را انتقال دهید که اگر چنین نکنید حسادت و بخل ورزیده‌اید. اگر امروز نام و آثار بزرگانی همچون ابن‌سینا، خواجه نصیرالدین طوسی و علامه طباطبایی ماندگار شده به این دلیل است که‌ آنان تمام اندوخته‌های خود را در قالب تربیت شاگرد یا در قالب گفتار، نوشتار و کتاب انتقال داده و به بشریت عرضه کردند.

امام جمعه رشت با تأکید بر ضرورت همراهی‌ با نیکان و معلمان خوب تصریح کرد: به زیرمجموعه و شاگردان‌تان یاد دهید که با انسان‌ها و معلمان و استادان خوب خود همیشه ارتباط داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • طرح حامیم در یزد اجرا شد
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد