Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@04:25:45 GMT

معلمان البرز ۴۵۰۰ اقدام پژوهی انجام دادند

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۷۵۵۹

معلمان البرز ۴۵۰۰ اقدام پژوهی انجام دادند

سید مرتضی عرب روز پنجشنبه درگفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهارداشت:اهمیت پژوهش و جایگاه آن درآموزش و پرورش برکسی پوشیده نیست لذا برنامه ملی معلم پژوهنده یا اقدام پژوهی از دستاوردهای مهم سیاستگذاران تعلیم و تربیت است که مورد توجه و حمایت پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و مدیران و معلمان قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه ظرفیت پژوهش و نوآوری، استفاده از ظرفیت های موجود برای گسترش فرهنگ تفکر و پژوهش بین مدیران ومربیان، تامین پژوهشگرمورد نیازتعلیم و تربیت و حمایت از پژوهشگران فعال و مجرب از جمله ظرفیت های موجود در سند تحول بنیادین درآموزش وپرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عرب بیان داشت : در سند برنامه درسی ملی نیزتوجه ویژه به پژوهش شده و در اصل ۳ به تقویت زمینه روحیه پژوهشگری و پرسشگری اشاره و تاکید شده است.

وی تصریح کرد: فراهم آوردن زمینه مشارکت معلمان درفعالیت های پژوهشی ازجمله برنامه ملی معلم پژوهنده بعنوان یکی از اهداف راهبردی وزارت آموزش وپرورش در امر توسعه فرهنگ تحقیق و پژوهش بین معلمان است.

عرب اضافه کرد: مبنا و فلسفه معلم پژوهنده کوتاه نمودن فاصله نظر و عمل و مشارکت معلمان در پژوهش است.

وی ادامه داد: درمرحله بیست و سومین برنامه ملی معلم پژوهنده ۴ هزار و ۵۸۲ اثر پژوهشی انجام شد که ۸۹۷ اثرآن درمرحله منطقه ای داوری شد.

وی عنوان کرد: ازاین تعداد حدود ۲۲۶ اثر به دبیرخانه استان ارسال و پس از دو مرحله داوری ۳۸ اثر برگزیده شد و ۲ اثر به دبیرخانه کشوری اقدام پژوهی که امسال استان فارس میزبان برگزاری این برنامه بود ارسال گردید.

وی گفت: اقدام پژوهی نرجس وحیدی با عنوان افزایش عملکرد دانش آموزانم در آموزش مجازی با استفاده از یادگیری معکوس از مدرسه شهید پناهی ها وهمچنین سپیده مرادی با عنوان راهبردهای درمانی رفع اختلال یادگیری خواندن و املا نویسی دانش آموزان از مرکز اختلالات یادگیری ۱۲ بهمن که هر دو از آموزش و پرورش ناحیه دو کرج و فردیس هستند برگزیده استانی و به مرحله کشوری راه یافتند.

رییس اداره تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش استان البرزافزود: زهرا نیکویی نیز مدیر پژوهش سرای دانش آموزی ملاصدرا آموزش و پرورش ناحیه چهارکرج است که در ارزیابی مدیران پژوهش سراها رتبه سوم کشوری را به دست آورد.

وی یادآورشد: شروین دانش و مهیار بزرگمهر دانش آموزان دبیرستان ملاصدرا کرج هم موفق به کسب رتبه سوم کشوری درجشنواره جوان خوارزمی در رشته نانو تکنولوژی شدند.

عرب برنامه ملی معلم پژوهنده را مهمترین مجرای ورود پژوهش به مدارس دانست که می تواند پژوهش را در آموزش و پرورش نهادینه کند.

وی راهکارهای افزایش عملکرد دانش آموزان درآموزش مجازی، راهبردهای درمانی رفع اختلال خواندن، راه های بهبود پرخاشگری، راهکارهای دستیابی به به منطقه پژوهش محور، تقویت مهارت های شغلی دانش آموزان، ارائه راهکاربرای کاهش اضطراب و استفاده از راهکارهای عملی جهت جبران کسری آموزشیاز جمله عنوان های اقدام پژوهی برترشناخته شده معلمان البرز درمرحله استانی عنوان کرد.

وی تقویت راهبردهای حل مسئله ریاضی، مهارت خواندن، اصلاح ساختارقامتی، تقویت توان یادگیری دانش آموزان، تاثیرقصه گویی در ریاضی برای یادگیری بهتر، تدریس مشارکتی کلاس فیزیک، راهکارهایی برای افزایش علاقمندی دانش آموزان به مطالعه را ازدیگرعنوان های اقدام پژوهی برترمعلمان دراستان برشمرد.

رییس اداره تحقیق و پژوهش اموزش و پرورش البرز بهره گیری ازفنون تاب آوری کاهش استرس برای افزایش ترازآزمون های آمادگی کنکور، فناوری، علاقمندی دانش آموزان بی انگیزه به یادگیری، راهکارهای یادگیری بهترمفاهیم علوم تجربی وبهبوداختلالات رفتاری دانش آموزان را ازدیگرعنوان های اقدام پژوهی برترشناخته شده درمرحله استانی است.

عرب تاکید کرد: پژوهش درکیفیت بخشی به فرآیند تعلیم و تربیت نقش تاثیرگذاری دارد که این مهم درسال های اخیرمورد توجه معلمان ودانش آموزان استان البرز قرارگرفته است.

استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز و ۲۴ هزار فرهنگی دارد.

۲۲ تا ۲۸ اذر ماه هفته پژوهش نامگذاری شده است.

برچسب‌ها هفته پژوهش البرز پژوهشگر فرهنگیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش البرز پژوهشگر فرهنگیان هفته پژوهش البرز پژوهشگر فرهنگیان اخبار کنکور آموزش و پرورش دانش آموزان اقدام پژوهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود