Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  ایرنا، حسنعلی اصغری روز چهارشنبه در جلسه ستاد بزرگداشت هفته پژوهش در آموزش و پرورش استان قزوین، افزود:تمرکز بر چالش‌ها، دغدغه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت به ویژه در زیست بوم جدید آموزش و یافتن راهکارهای عملی برای ارتقای آن ضروری است.

اصغری گفت: معطوف شدن عناوین گزارش‌های اقدام پژوهی فرهنگیان استان به سمت حل مشکلات آموزش‌های مجازی، نشانگر حساسیت و دغدغه مندی آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بسیاری از موضوعات و برنامه‌ها در آموزش و پرورش، راهبردی و یک فرصت طلایی است که متاسفانه گاهی اوقات به راحتی از کنار آنها عبور می‌کنیم.

اصغری ادامه داد: یکی از این فرصت‌ها موضوع تحقیق و پژوهش و به ویژه بحث اقدام پژوهی و درس پژوهی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات ریز و درشت رفتاری، آموزشی و روانی را در کلاس درس مرتفع کند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش، یک نهاد علمی است و رویکرد، برنامه‌ها و اقدامات آن نیز همواره باید علمی باشد، تصریح کرد: ضرورت دارد در حوزه تحقیق و پژوهش با برگزاری دوره‌های ضمن خدمت نسبت به دانش افزایی و توانمندسازی نیروی انسانی استان اقدام کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین افزود: با تعطیل شدن آموزش‌های حضوری در دوران شیوع کرونا تعداد گزارش‌های اقدام پژوهی‌ها در سطح استان با کاهش مواجه شد که امری طبیعی است اما از سوی دیگر معطوف شدن بسیاری از آثار اقدام پژوهی به سمت آموزش‌های مجازی و حل کردن مشکلات دانش آموزان و خانواده‌ها در این زمینه نشان از حساسیت، هوشمندی و دغدغه مندی فرهنگیان استان دارد.

اصغری به لزوم اطلاع رسانی مناسب برنامه‌ها و اقدامات حوزه تحقیق و پژوهش اشاره و تاکید کرد: صدای تحقیق و پژوهش باید بلند باشد و تا کف مدرسه برسد، در این صورت می‌توانیم ادبیات و فرهنگ تحقیق و پژوهش را در معلمان و دانش آموزان تقویت کنیم.

رییس شورای تحقیقات آموزش و پرورش استان یادآور شد: سیستمی که در آن نوآوری نیست دچار روزمرگی می شود و به تدریج به سوی اضمحلال حرکت می‌کند بنابراین باید از انجام کارهای تکراری و استفاده از آثار دیگران که هم اخلاق مدارانه نیست و هم اثری ندارد پرهیز کرد.

در این جلسه علیرضا اسدی رییس گروه تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش استان قزوین به ارائه گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی استان پرداخت و در ادامه در خصوص کم و کیف تجلیل از معلمان پژوهنده و دانش آموزان پژوهشگر و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه بحث و تصمیم گیری شد.

استان قزوین دارای ۲۵۳ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی و ۱۷ هزار فرهنگی است.

برچسب‌ها مدارس پژوهش استان قزوین دانش‌آموزان محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس پژوهش استان قزوین مدارس پژوهش استان قزوین دانش آموزان محدودیت های کرونا آموزش و پرورش استان تحقیق و پژوهش استان قزوین دانش آموزان اقدام پژوهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد