Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از بجنورد، ابوالقاسم اکبری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی شنبه شب در نشست خبری اصحاب رسانه استان اظهار کرد: طی دو سال گذشته شرایط سخت کرونایی تمامی حوزه های مختلف در سراسر دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، که یکی از این حوزه ها تعلیم و تربیت بوده است.

وی ادامه داد: بنابر تصمیم ستاد کشوری کرونا بعد از دو سال تعطیلی های پی در پی، تصمیم نهایی بر بازگشایی مدارس به صورت کامل، حضوری و رعایت پروتکل های بهداشتی شد، که در استان خراسان شمالی نیز با هماهنگی های صورت گرفته تمام مدارس از روز ۱۴ فروردین به صورت حضوری فعالیتشان را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به اینکه مجموعه آموزش وپرورش به لحاظ نیروی انسانی بزرگترین دستگاه کشور به شمار می رود، گفت: لازم به ذکر است که رسالت آموزش و پرورش رسالت خطیری است که با امید و هدفگذاری هوشمندانه، گام های توسعه را در آموزش و پرورش استان ایجاد خواهیم کرد.

این مقام مسئول تعداد کل آموزشگاه های فعال در استان خراسان شمالی را دو هزار و ۳۸ مورد، تعداد کلاس های درس را هشت هزار و ۷۵۱ مورد و ۲۰۰ هزار و ۴۴۳ دانش آموز و نوآموز در مقاطع تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم عنوان کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار داشت: در استان خراسان شمالی با احتساب نیروهای خرید خدمات ۱۳ هزار و ۵۹ نفر در بخش های مختلف آموزش و پرورش مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به اینکه حساس ترین و جدی ترین مقطع تحصیلی ابتدایی است، گفت: همچنین در مقطع متوسطه با توجه به اینکه دانش اموزان به سن بلوغ رسیده اند و توجه ویژه مشاوران را می طلبند، همچنین نکته کلیدی این مقطع هدایت تحصیلی است که آینده دانش آموزان در حوزه آموزش و پرورش شکل می گیرد.

اکبری گفت: در راستای تحقق سند تحول بنیادین و شعار سال طرح آینده پژوهی رشته ای در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش برای نخستین بار در استان خراسان شمالی در دست بررسی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در بحث برنامه ششم توسعه کشور بنا بر این بود که آموزش و پرورش در بحث توسعه متوازن رشته ای فنی وحرفه ای و کاردانش به صورت 50 درصدی برسند، زیرا نکته قابل توجه این است که در رشته های نظری در واقع تولید علم است و اشتغالی رقم نمی خورد، در حالی که در سراسر جهان در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش ایجاد اشتغال می شود.

اکبری همچنین موضوع تربیت بدنی و سلامت دانش اموزان را موضوعی اساسی و مهم خواند و گفت: خراسان شمالی در شاخص های مختلف سرانه ورزشی در کشور رتبه هفتم را دارد، اما در سال تحصیلی جاری، برنامه ریزی براین اساس است که علاوه بر 18 زمین چمن مصنوعی دانش اموزی که اکنون در استان وجود دارد، 43 زمین دیگر نیز با اولویت محرومیت زدایی در دستور اجرایی قرار بگیرد، علاوه بر این ۹ سالن ورزشی مختص دختران در هر شهرستان یک سالن ایجاد خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سه اردوگاه دانش آموزی در سطح استان در دست بهره برداری قرار دارد، گفت: اردوگاه دانش آموز شهید رجایی با 95 درصد پیشرفت فیزیکی، اردوگاه شهید مطهری اسفراین با 85 درصد پیشرفت فیزیکی در فازهای نهایی بهره برداری قرار گرفته اند، همچنین اردوگاه امام حسن شیروان زوارم در دست بررسی است.

اکبری گفت: در استان خراسان شمالی ۲۴۹ مدرسه عشایری فعالیت دارند که ۱۰۸ مدرسه سیار و ۹ مدرسه شبانه روزی هستند که ۸۷۸ دانش آموز در خوابگاه ها اسکان دارند.

مدیرکل اموزش و پرورش خراسان شمالی در رابطه با سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش خراسان شمالی توضیح داد: اولین سند تحول بنیادین به جهت اجرایی شدن شکل گرفته، کلاس های ضمن خدمت برای بازخوانی و گفتمان سازی برگزار شده و در شرایط فعلی باید به سمت اجرای این طرح پیش رفت.

اکبری با اشاره به اینکه آخرین وضعیت واکسیناسیون دانش آموزان در رده سنی بالای ۱۲ سال در استان 99 درصد دوز اول واکسن و 92 درصد دوز دوم واکسن را دریافت کرده اند، گفت: همچنین واکسیناسیون در رده سنی ۹ تا ۱۲ سال دوز اول ۴۹ درصد دوز دوم ۲۳ درصد را دریافت کرده اند.

وی در انتها گفت: در استان خراسان شمالی کمبود مشاوره در مقاطع مختلف تحصیلی وجود دارد و در حال حاضر 219 مشاوره در استان فعالیت دارند و 480 نفر نیرو در این بخش کمبود وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش سند تحول آموزش و پرورش بازگشایی مدارس آموزش و پرورش خراسان شمالی استان خراسان شمالی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم‌نامه طرح ایران گشت بین بنیاد نخبگان و اداره کل آموزش و پرورش استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدمهدی ایزدخواه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: به منظور ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌آموزان برای تلاش و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده، بازدیدهای دانش‌آموزی مستعد با همکاری اداره‌‌های کل آموزش و پرورش استان‌ برگزار خواهد شد که در این راستا امروز تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد نخبگان و اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امضاء شد. 

حمایت از دانش آموزان در قالب طرح شهاب 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان از دانش آموزان مستعد در قالب طرح شهاب حمایت می‌کند، بیان کرد: طرح شهاب، مهمترین طرح ملی برای شناسایی هوش و استعداد برتر و هدایت دانش‌آموزان است.

ایزدخواه با اشاره به اینکه طرح ایران گشت نیز در آموزش دانش آموزان خیلی مهم و اساسی خواهد بود یادآور شد: آگاه شدن دانش‌آموزان از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های پیشرفت کشور،  تقویت حس خودباوری ملی و ارتقای سطح باورهای دانش آموزان از اهداف این طرح است.

وی با تأکید بر آشنایی دانش آموزان با ظرفیت‌های شغلی ادامه داد: شناخت دانش‌آموزان از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی استان به ویژه مفاخر استان و الگوبرداری از نخبگان علمی استان از اهداف دیگر طرح ایران گشت است.

امیدآفرینی و هدایت تحصیلی با طرح ایران گشت 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی عنوان کرد: طرح ایران گشت موجب امیدافرینی و هدایت تحصیلی و هویت شغلی و هویت بخشی در دانش آموزان می‌شود، ضمن اینکه به جای الگوبرداری از الگوهای کاذب از نخبگان و فرهیختگان الگوبرداری می‌کنند.  

ایزدخواه عنوان کرد: ‌رشد و بالندگی دانش‌آموزان مستعد در مناطق مختلف و به بهره‌برداری رساندن قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها با تأکید بر مناطق محروم از اهداف این طرح است.  

وی با اشاره به کمک و همراهی مدارس استان برای کشف و هدایت استعدادهای متنوع دانش آموزان، یادآور شد: ارتقای سطح کیفی و فعالیت‌های مدارس در 3محور اصلی ارتقای کیفیت تحصیلی، پرورش مهارت‌های اثرگذار نخبگانی و هدایت استعدادها مدنظر بنیاد نخبگان استان است. 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از تمهیدات این طرح حمایت از فعالیت دانش آموزان در قالب اردوها و بازدیدهای علمی است. 

ایزدخواه با بیان اینکه این طرح در 16 مدرسه استان آغاز می‌شود ادامه داد: هر مدرسه دوبار در طول طرح بازدید خواهند داشت و 320 میلیون تومان برای این طرح اختصاص داده شده است.  

خراسان جنوبی ظرفیت‌های عالی اما ناشناخته دارد 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: استان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی است که متأسفانه ناشناخته مانده است. 

سیدعلیرضا موسوی‌نژاد با بیان اینکه هنوز بیرجند، بروجن، بجنورد با هم اشتباه گرفته می‌شوند، یادآور شد: اگر کار منسجمی برای معرفی استان و شناخت دانش آموزان از جاذبه‌ها و نخبگان استان شود قطعا برای پرورش و آموزش آینده سازن کشور قدم‌های بزرگی برداشته‌ایم.  

وی با اشاره به برگزاری اردوهای دانش آموزی به کویرتایر، پدافند غیرعامل و سایر نقاط استان، خاطرنشان کرد: طرح ایران گشت یک کار خاص و ویژه است که ایجاد انگیزه می‌کند و ما از آن حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر